Butik

 

Samlinger

 

Animationer

 

 

 
 
 

  

 Brugte Disney tegneserier til salg  

 Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 ...Ønsker du at købe nogle af vores Tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

Fedtmule og Klassikerne album nr. 1... Fedtmule og Mona Lisa.

Gutenberghus Bladene 1 oplag 1977. Albummet har kun lidt brugsspor. Lidt hjørne og kant buk og nus lidt side falmning og plet ellers i pæn stand.

Pris 75,-

 

 

 

Fedtmule og Klassikerne album nr. 2... Fedtmule Columbus.

Gutenberghus Bladene 1 oplag 1977. Albummet har lidt brugsspor. Lidt hjørne og kant buk og nus lidt side falmning og plet ellers i pæn stand.

Pris 70,-

 

 

 

Fedtmule og Klassikerne album nr. 5... Fedtmule Beethoven. (1)

Gutenberghus Bladene 1 oplag 1978. Albummet har kun lidt brugsspor. Lidt hjørne og kant buk og nus lidt side falmning og plet ellers i pæn stand.

Pris 65,-

 

 

 

Fedtmule og Klassikerne nr. 5... Fedtmule Beethoven. (2)

Gutenberghus bladene. 1 oplag 1978. Albummet Har ryg knæk Der er kant og hjørne buk og slid. Sider er lidt slidt og falmet der er plet og lidt kuglepen bagpå ellers i ok stand.

Pris 45,-

 

 

 

Fedtmule og Klassikerne nr. 6... Fedtmule Gutenberg.

Gutenberghus bladene. 1 oplag 1978. Albummet har navn på forsiden og stempel indeni, der er kant og hjørne buk og slid. Sider er lidt falmet ellers i pæn stand.

Pris 55,-

 

 

 

Fedtmule og klasikkerne nr. 10... Fedtmule frankenstein.

Guttenberghus bladene 1 oplag 1980. Albummet har lidt overflade Slid Sider er lidt kant falmet Ryg buk og lidt små fold ellers i pæn stand.

Pris 50,-

 

 

 

Walt Disneys månedshæfte nr. 4 1969. Kaptajn Sortskæg går igen.

Egmont. Hæftet har en del Slid som riv Falmning og løse sider Ryg er skadet og der er små riv ellers ok.

Pris 25,-

 

 

 

Walt Disneys Film Album nr. 1. Askepot.

Gutenberghus bladene 1977.. Den har haft vandskade og derfor meget krøllet og har side og omslags nus., pletter og små kant riv.

Pris 25,-

 

 

 

Walt disney Film Album nr. 2.. Snehvide og de syv små dværge.

Guttenberghus bladene 1977. Albummet har hjørne og kant nus, slid og fold Begyndende løse sider Let falmning Lidt slid og nus ellers i pæn stand.

Pris 45,-

 

 

 

Walt disney Film Album nr. 3.. Pinocchio

Guttenberghus bladene 1978. Albummet har Navn på forsiden. Hjørne og kant buk, slid og fold. Løse sider Let falmning Lidt slid og nus ellers i ok stand. ( Billedet er ikke så godt)

Pris 35,-

 

 

 

Walt Disney Filmalbum.. Bernard og Bjanca.

Gutenberghus bladene. 1 oplag 1977. den har kun lidt nus og kant nus. Sider kun lidt falmet ellers i pæn stand.

Pris 35,-

 

 

 

 

Walt-Disney's Den Store Onkel Joakim.

Gutenberghus-Bladene 1975.. Den har været læst mange gange. Der er slidte kanter. Riv og pletter. Sider har buk, nus og plet.

Albummet har lidt falmning og sider er løse. Der er tape og skader men trods alt et ok album.

Pris 125,-

 

 

 

Sjældne tegneserier: Walt Disney’s Den Store Mickey Mouse.

Guttenberghus forlaget 1976. Siderne er fine, har lidt pletter hist og her, omslag er meget slidt, har hak, ryg flosset i top og bund, har spor af klisterbånd, plastik folien på omslag er ridset og er ret beskadiget på forsiden, omslag let falmet. Ryggen er løs i top og bund men sider sidder fast. Ellers en ok stand, kan bestemt læses.

Pris 250,-

 

 

 

Walt Disneys 365 dage med Mickey Mouse striber fra 1932 til 1942

 

Guttenberghus forlaget 1979. Gl Biblioteksbog med stempler og klistermærker, Den er slidt, omslag løs, pletter på sider og nus og kant slid på omslag.

 

Pris 250,-

 

 

Tilbage til Tegneserier

Tilbage til Butik