Butik

 

Samlinger

 

Animationer

 

 

 
 
 

  

Brugte Flip og Flop tegneserier til salg  

 Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 ...Ønsker du at købe nogle af vores Tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

Flip og Flop  Nr. 4... Flip og Flop på forbryderjagt.

Af F.Ibanez.. Interpresse. 2 oplag 1980. Albummet har forside riv se billede over fod. Sider er næsten løse. Omslag har buk og kanter har riv og slid. sider er lidt falmet . Ellers i ok album.

Pris 55,-

 

 

Flip og Flop nr. 9... FF og Professor Bakterius' sande Jeg

Interpresse 1 oplag 1979. Albummet er slidt med løsesider Hjørne og ryg riv og slid. Sider er lidt falmet og kanter har buk ellers ok stand.

Pris 55,-

 

 

 

Flip & Flop Nr. 10... Ali Caponi & Maffidrengene

Interpresse 1 oplag 1979. Omslag har lidt nus og falmning Sider har lidt nus og hjørne buk Navn på tittelside ellers i pæn stand.

Pris 45,-

 

 

 

Flip og Flop nr. 12... Flip og Flop i Cirkus.

Interpresse 1980.. Gl. Biblioteksbog. med stempler og kortlomme  Albummet har brugsspor omslags knæk Sider og omslag har buk, nus, slid og falmning ellers et ok album.

Pris 40,- 

 

 

 

Flip og Flop nr. 13. Troldmandens Lærling.

Egmont Serieforlaget. 1 oplag 2001 Albummet er næsten som nyt har et klistermærke bagpå og lidt kant nus ellers pæn og fin stand.

Pris 95,-

 

 

 

Flip og Flop  Nr. 14... Flip og Flop Elasticina

Af F.Ibanez.. Interpresse. 1 oplag 1980. Gl. biblioteksbog med stempler og kortlomme Albummet har lidt brugsspor Kant nus ellers i pæn stand

Pris 55,-

 

 

 

Flip og Flop nr. 19. I maskottens Tegn.

Egmont Serieforlaget. 1 oplag 2004 Albummet er næsten som nyt har et klistermærke bagpå og lidt kant nus ellers pæn og fin stand.

Pris 75,-

 

 

 

Flip og flop Pocket nr. 9.

Interpresse 1983 100 sider i farver. Hjørne klip, plet, nus og let falmning. Ellers i pæn stand.

Pris 40,-

 

 

 

Tilbage til Tegneserier

Tilbage til Butik