Butik

 

Samlinger

 

Animationer

 

 

 
 
 

   

Tegneserier tegnet af Hermann til salg   

    Lille Nic - Jeremiah - m.m.

 Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 ...Ønsker du at købe nogle af vores Tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

Bernard Prince nr. 3... Molochs Vrede.

Carlsen if. 1 oplag 1977. 48 sider af Hermann og Greg. Albummet har lidt tus, plet på omslag bagside Klistermærke. Blyant på omslag inderside Ellers har albummet lidt kant og hjørne nus og falmning. Album i pæn stand.

Pris 75,-

 

 

Bernard prince nr. 6... De Gales Havn.

Carlsen if.  1oplag 1978. Albummet er lidt falmet og har kant samt side slid, buk, og nus Nogle side er løse og nogle har lidt pletter ellers i ok stand.

Pris 40,-

 

 

 

Bernard Prince album nr. 8..Helvedes Sumpen

Interpresse 1 oplag 1981. Albummet har Hjørne klip. Der er buk, nus og kant slid der er lidt pletter og rest af klistermærke Sider har lidt falmning og buk ellers i pæn stand.

Pris 95,-

 

 

 

Bernard Prince album nr. 10..Manhattan

Interpresse 1 oplag 1983. Albummet har buk, nus og kant slid der er lidt pletter og rest af klistermærke Sider har lidt falmning og buk ellers i pæn stand.

Pris 95,-

 

 

 

Bernard Prince album nr. 11.. Flammer over Ørkenen.

Interpresse 1 oplag 1983. Albummet har hjørne klip Der er lidt buk, nus og kant slid Sider har let kant falmning ellers i pæn stand.

Pris 95,-

 

 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 1... Babette.

Interpresse 1 oplag 1985 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærker på forsiden Den har nus, plet og brugsspor ellers ok album.

Pris 50,-

 

 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 2... Eloise.

Interpresse 1 oplag 1986 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærker på forsiden Den har nus, plet og brugsspor ellers ok album.

Pris 50,-

 

 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 3... Germain.

Interpresse 1 oplag 1987 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden bagsiden har knæk og sider hjørne buk. Den har lidt nus og plet ellers ok album.

Pris 55,-

 

 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 5... Alda. (1)

Interpresse 1 oplag 1989 Af Hermann. Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden Den har lidt nus og plet ellers ok album.

Pris 60,-

 

 

 

 

Tårnene I Maury Skoven nr. 5... Alda. (2)

Interpresse 1 oplag 1989. Af Hermann. Albummet har klistermærke på forsiden lille hjørne klip. Der er kun lidt brugsspor lidt hjørne slid og let side falmning ellers i pæn stand.

Pris 85,-

 

 

 

Tårnene i Maury-Skoven nr. 8... Sandjar.

Carlsen Comics 1 oplag 1992 Af Hermann Gl biblioteksbog. Klistermærke på forsiden Den har lidt nus, plet og buk ellers pæn album.

Pris 60,-

 

 

 

 

Hermann nr. 1.. Lille Nic i Drømmeland.

Interpresse 1 oplag 1988. Biblioteksbog. Den er let nusset ellers i pæn stand.

Pris 45,-

 

 

 

 

Hermann's fantastiske serie om Nic's drømme.... Nr. 3... Lille nic for fuld musik. Interpresse 1 oplag.

Flotte tegninger fra en af de store tegneserie tegnere. Biblioteksbog med lidt nus, stempler bib kort klistermærke. Ellers i pæn stand.

Pris 40,-

 

 

Hermann Nr 2...Sov Godt, lille Nic!

Interpersse, Biblioteksbog , har klistermærke og stempler ellers i god stand.

Pris 40,-

 

 

 

 

Jeremiah nr. 1.. Rovfuglenes nat.

interpresse af hermann 1oplag 1980. 48 sider i farver. Fantastisk historier og imponerende gode tegninger. Album'et har hjørne klip, klistermærke på forsiden. Forside og side kanter har fold og falmning der er lidt slid, nus og plet ellers et pænt album

Pris 65,-

 

 

 

Jeremiah nr. 3 Farmen. (1)

interpresse1 oplag 1982. Biblioteksbog. Den har løs Rygbind, let opslags og side nus, stempler og Bib. Lommer eller i ok stand.

Pris 35,-

 

 

 

 

Hermann's  Jeremiah nr. 3... Farmen.(2)

Interpresse 1 oplag 1982. klistermærke, kant og side nus og bus. løse sider. plet og let falmning. Stadig et godt album.

Pris 55,-

 

 

 

 

Jeremiah nr. 5... Evigheden Tur-Retur.

Interpresse 1 oplag 1984. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus og rest af klistermærke bag på ellers et sjældent album i rigtig pæn stand.

Pris 250,-

 

 

 

Jeremiah nr. 7... Afromerica.

Interpresse 1 oplag 1984. 46 sider er Hermann. Albummet har hjørne klip og navne klistermærke på titel siden Albummet har kun lidt side buk og nus ellers i rigtig pæn stand.

Pris 150,-

 

 

 

Jeremiah nr. 9... Vinterdværge.

Interpresse 1 oplag 1987. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus kant nus og ryg slid. Navne klistermærke på titelsiden ellers album i pæn stand.

Pris 65,-

 

 

 

Jeremiah nr. 11... Delta.

Interpresse 1 oplag 1988. 46 sider er Hermann. Albummet har lidt side buk og nus, kant nus og hjørne fold og omslags rids. Navne klistermærke på titelsiden ellers album i pæn stand.

Pris 55,-

 

 

Tilbage til Tegneserier

Tilbage til Butik