Butik

 

Samlinger

 

Animationer

 

 

 
 
 

  

Tegneserier tegnet af Macherot til salg   

 Macherots tegneserier omhandler mest dyr, på nær Clifton. Han har lavet Clifton - Katnap - Katten Kurt - Klora - Sibyline - Isabella (med forfatter)

 Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 ...Ønsker du at købe nogle af vores Tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

Clifton. nr. 1... Tre sager for Clifton

Carlsen Comics 1 oplag 1983. 96 sider. Albumet har klistermærke og hjørne klip. Lidt kant og hjørne buk og nus ellers i pæn stand.

Pris 75,-

 

 

 

Katnap og Krompyren.

Carlsen Comics 1 oplag 1980. Albummet har brugsspor der er lidt kant og hjørne slid der er lidt små riv og side buk ellers i ok stand.

Pris 90,-

 

 

 

 

Kloro nr. 1... Kloro og de sorte rotter.

Carlsen if. 1 oplag 1979. 80 sider i farver. Albummet har brugsspor Klistermærker og omslags buk der er lidt ryg slid, kant og side folder, buk og nus. Ellers i pæn stand.

Pris 125,-

 

 

 

Kloro nr. 7... Kloro kommer til undsætning.

Carlsen Comics. 1 oplag 1982. Albummet har hjørne og kant slid der er lidt ryg buk og side folder ellers i pæn stand.

Pris 125,-

 

 

 

 

Katten Kurt

Carlsen Comics 1 oplag 1983. Gl biblioteksbog. Har stempler, indbindning og klistermærker. Har omslags Knæk. Albumet har lidt kant og side buk, let side falmning og få pletter. Ellers et pænt album.

Pris 30,-

 

Tilbage til Tegneserier

Tilbage til Butik