Butik

 

Samlinger

 

Animationer

 

 

 
 
 

  

Brugte Prins Valiant tegneserier til Salg 

 Der tillægges porto på alle køb, efter post Danmarks forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

 ...Ønsker du at købe nogle af vores Tegneserier. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

 

Prins Valiant nr. 2... Det syngende Sværd.

Interpresse 1 oplag 2 udgave. 1977 Albummet har lille hjørne klip Der er revet forside, fra klistermærke. Kanter og hjørner har slid. Sider er let falmet ellers i ok stand.

Pris 35,-

 

 

 

Prins Valiant album nr. 5... Valiant på eventyr.

Interpresse 1 oplag 1975. Albummet har lidt brugsspor som buk, nus og let falmning Der er ryg og overflade slid og en del buk ellers i ok stand.

Pris 45,-

 

 

Prins Valiant nr. 6 Havkongen Angor wrack.

Interpresse 1 oplag 1976 Gl biblioteksbog med kortlomme og stempler Der er navn på titel siden Albummet har kun lidt brugsspor Der er lidt hjørne og kant nus og buk Let kant falmning Ellers i pæn stand.

Pris 45,-

 

 

 

Prins Valiant nr. 7...I Afrika.

Interpresse. Den har omslags buk og nus, sider har falmning og pletter buk og nus ellers er den i pæn stand

Pris 55,-

 

 

 

Prins Valiant nr 10.. Aleta

Interpresse 1 oplag. Klippet hjørne, en side har en revne. Ellers pæn stand.

Pris… 55,-

 

 

 

 

Prins Valiant.. nr. 11... Oprør i Saramand.

Interpresse. Den er i rigtig god stand, og har næsten ingen hjørne nus.

Pris 65,-

 

 

 

 

Prins Valiant nr. 12 .. Den nye verden

 

Interpresse 1977. Den har klistermærke og hjørneklip, kun lidt omslags nus.og kant slid ellers i pæn stand.

 

Pris 55,-

 

 

 

 

Prins Valiant.. nr. 13... Solgudinden

Interpresse . Den er i rigtig god stand, og har lidt omslags nus/lille riv lidt hjørne nus.

Pris 65,-

 

 

 

 

Prins Valiant nr. 14... Den gale konge...

Interpresse. Den har hjørne klip, buk hjørne og ryg flos/slid lidt nus eller i pæn stand.

Pris 55,-

 

 

 

Prins Valiant nr. 15... Geoffrey Arf...

Interpresse 1979 det er en bibl. bog. Den har buk nus og omslag er løs i ryggen ellers i pæn stand.

Pris 50,-

 

 

 

Prins Valiant.. nr. 16... Krig og Kærlighed.

Interpresse. Den er i rigtig god stand, og har næsten ingen hjørne nus.

Pris 65,-

 

 

 

Prins Valiant nr. 17... Fra Rom til Thule...

Interpresse 1979. Den har buk, nus og klippet hjørne ellers i pæn stand.

Pris 60,-

 

 

 

 

Prins Valiant… bind 2.. I stor format.. 1. Oplag

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 2 – Det syngende sværd..... Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund I stort format fra 1988. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave meget lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant… bind 3.. I stor format.. 1. Oplag

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 3 – Ridder af det runde bord..Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund. I stort format fra 1988. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave meget lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant… bind 4.. I stor format.. 1. Oplag -Speciel

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 4 – Hunner jægerne. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende. I stort format fra 1989. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave med få ridser på forside lidt bukkede i det ene hjørne.

 Pris 120,-

 

 

Prins Valiant… bind 5.. I stor format.. 1. Oplag

 Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 5 – Havkongen Angor Wrack. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund I stort format fra 1989. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave meget lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant… bind 6.. I stor format.. 1. Oplag

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 6 – Vikingetogt til Afrika. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund I stort format fra 1989. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave falmet i farve nederste på forsiden, meget lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris 99,-    

 

Prins Valiant… bind 7.. I stor format.. 1. Oplag -Speciel

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 7 – Romermuren  Super sjælden :: Anmeldereksemplar, stempel på tittel side : mvh. Semic forlagene.. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende. I stort format fra 1989. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave med få ridser på forside lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris 110,-

 

 

Prins Valiant… bind 13.. I stor format.. 1. Oplag

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 13 – Solgudinden I stort format fra 1991. Carlsen Comics. I en flot udgave med få ridser på forside lidt bukkede i hjørnerne.

Pris 99,-

 

 

 

Prins Valiant… bind 25.. I stor format.. 1. Oplag -Speciel

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 25 – Det forbandede sværd Super sjælden :: Anmeldereksemplar, og den første udgivelse i serien I 1983 året efter hans død, Jeg tror at denne er blandt de først trykt i dk, af denne serie Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund. I stort format fra 1983. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave falmet i farve nederste på forsiden, meget lidt bukkede i det ene hjørne.

Pris… Pris 130,-

 

 

Prins Valiant Bind  nr. 27... Den evige søgen

 

Udgivet af Interpresse 1 oplag 1984 . Den har kant samt hjørne nus. Nogen krøl der mangler top hjørnet på siderne. Alle billeder er ok.

 

Pris 75,-

 

 

 

Prins Valiant Store album Bind nr. 30. Arn, Søn Af Valiant.

 

Interpresse 1 oplag 1987. Planche nr. 1327-1372. Den har lidt hjørne nus og omslags buk og lidt ryg slid. Ellers i pæn stand.

 

Pris 99,-

 

 

 

 

Prins Valiant… bind 31.. I stor format.. 1. Oplag

Den sjældne og eftertragtede Prins Valiant nr. 31 – En dyst om Aleta.. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende, Et samler fund. I stort format fra 1987. 1.oplag.. Interpresse. I en flot udgave med få ridser på forside lidt bukkede i enden af kanten..

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant… bind 37.. I stor format.. 1. Oplag

Prins Valiant nr. 37 – Gawain På Eventyr. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende. I stort format fra 1999. 1.oplag.. Carlsen Comics. Biblioteksbog. med klistermærker og stempel Kasseret sorø bibl. I en flot udgave med lidt kant og hjørne buk ellers i God stand.

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant… bind 38.. I stor format.. 1. Oplag

Prins Valiant nr. 38 – Prins Arns Bedrift. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende. I stort format fra 1999. 1.oplag.. Carlsen Comics. Biblioteksbog. med klistermærker og stempel Kasseret sorø bibl. I en flot udgave med lidt kant og hjørne buk ellers i God stand.

Pris 99,- 

 

 

Prins Valiant… bind 40.. I stor format.. 1. Oplag

Prins Valiant nr. 40 – En stakels ensom ridder. Denne seriealbums 1-40 udgør alle de plancher 1-1815 Foster nåde at lave af denne fantastiske serie, her i deres oprindelige udseende. I stort format fra 2000. 1.oplag.. Carlsen Comics. Biblioteksbog. med klistermærker og stempel Kasseret sorø bibl. I en flot udgave med lidt kant og hjørne buk ellers i God stand.

Pris 99,-

 

 

Prins Valiant nr. 1, Bog.9

Sir Gawains Væbner

Den orignale historie af Master Harold Foster med smukke illustrationer. Den har løs ryg og lidt hjørne slid ellers i ok stand

Pris 35,-

 

 

Prins Valiant bog nr. 4... Eventyr i middelhavet.

Fast bind Carlsen If 1975  1oplag. Den har kun lidt nus, ryg buk ellers i fin stand.

Pris 45,-

 

 

 

Prins Valiant nr. 5, Farlig rejse

Carlsen 1.oplag. Den orignale historie af Master Harold Foster med smukke illustrationer. Biblioteksbog. Lidt gulnet sider er ellers i pæn stand.

Pris 45,-

 

 

Tilbage til Tegneserier

Tilbage til Butik